Kατηγορίες
Uncategorized

Οι Ενεργοί Πολίτες είναι παρόντες!

Δήλωση της επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Μαρίας Αποστολάκη.

«Οι Ενεργοί Πολίτες και εγώ προσωπικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, στηρίζοντας την πρόταση μας για τον Δήμο. Η εμπιστοσύνη τους είναι για μας τιμή και εντολή ταυτόχρονα να δουλέψουμε μαζί για να δυναμώσουμε αυτό το νέο ξεκίνημα των Ενεργών Πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όσες και όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας και εργάστηκαν με θέρμη γι’ αυτό το ελπιδοφόρο αποτέλεσμα.

Θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο, μεταφέροντας τη φωνή των πολιτών που ζητούν μια διαφορετική πολιτική αντίληψη στα πράγματα της πόλης. Θα εγγυηθούμε τον έλεγχο της νέας δημοτικής αρχής ώστε να μην θεωρεί πως η πλειοψηφία της θα την καταστήσει ανεξέλεγκτη. Θα είμαστε παρόντες επίσης και στη ζωή της πόλης μας και θα συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες προτάσεις, θέσεις και απόψεις. Αυτές οι εκλογές δεν ήταν για μας το τέλος μιας διαδρομής αλλά η αρχή μιας πορείας.

Δεν μπορούμε ωστόσο να μην επισημάνουμε το τεράστιο ποσοστό αποχής των πολιτών από τις εκλογές, παρά τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα του Δήμου. Από αυτήν την άποψη είμαστε όλοι χαμένοι. Θα ήταν λάθος, πιστεύουμε, να εκληφθεί ως αδιαφορία. Θα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε γιατί δεν μπορούμε να κινητοποιήσουμε τους πολίτες να συμμετέχουν. Την περίοδο που έρχεται, η συμμετοχή των πολιτών θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για τους Ενεργούς Πολίτες.»

Μία απάντηση στο “Οι Ενεργοί Πολίτες είναι παρόντες!”

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.